Ugrás a tartalomhoz
Menü
Előre Vissza
 • Nemzeti Közlekedési Hatóság

  Köszöntjük a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján!

  Ügyfélbarát honlapunkon megismerheti a Nemzeti Közlekedési Hatóság felépítését, tevékenységét, értékrendjét. Főoldalunkon tájékozódhat a szakterületek ügyfélfogadási időpontjairól, elérhetőségeiről. Ajánljuk szíves figyelmébe a három hivatal kezdőlapját, amelyen egyszerűen és gyorsan kereshet a legfontosabb ügytípusok között. A hatóság munkáját és a közlekedési ágazatot érintő eseményekről, aktualitásokról folyamatosan frissülő híreink között olvashat. Felmerülő kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk a Kapcsolat menüpont alatt.

  Győri Gyula, elnök Úr köszöntőjével kellemes tájékozódást és szép napot kíván a Nemzeti Közlekedési Hatóság!

  tovább
 • Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal

  Jogosítványszerzés

  A vezetői engedély megszerzésekor örök dilemmát jelent a megfelelő autósiskola kiválasztása. A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) folyamatosan arra törekszik, hogy a korrekt képzési gyakorlatot erősítse, és megfelelő tájékoztatással segítse a kezdő vezetőket abban, hogy jól válasszanak iskolát.
  tovább
 • Légügyi Hivatal

  Elindult az e-Hivatal

  Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy tavaly év végétől elindult a Hatóság légügyi elektronikus ügyintézési felülete, az eHivatal. A fejlesztés által gyorsabbá és hatékonyabbá vált a szakszolgálati engedélyek és a hozzá kapcsolódó jogosítások kiadásához, hosszabbításához, megújításához szükséges hatósági ügyintézés. Az alábbiakban olvasható tájékoztató tartalmazza a szakszolgálati engedély megszerzésének menetét, a jelentkezés módját és a kérelem benyújtásának határidejét; a szakszolgálati engedélybe bejegyzett jogosítások/tanúsítások meghosszabbítását, megújítását, a vizsgákra vonatkozó információkat, valamint tudnivalókat a más EU tagállam által kiadott vizsgáztatói tanúsítással rendelkező vizsgáztatókról.

  tovább
 • Útügyi, Vasúti és Hajózási Hivatal

  Hajózási ügyfélszolgálatok az országban, szezonális ügyfélablakok a Balatonon

  Az NKH Útügyi, Vasúti és Hajózási Hivatala az egyablakos ügyintézés és az ügyfélközpontú hajózási feladat ellátás érdekében a budapesti székhelyen kívül Hajózási Hatósági Szolgálati és Ellenőrzési Pontokat, valamint szezonálisan Balatonfüreden és Keszthelyen ügyfélablakokat is működtet.
  tovább

Közlekedésbiztonság Magazin

Megtekintem

Hírek


Közlekedésbiztonsági nap Szentkirályon

Közlekedésbiztonsági nap Szentkirályon

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 22. 13:31
Tematikus közlekedésbiztonsági napot tartottak a Szentkirályi Általános Iskolában a nyári szünet első hetében: a gyerekeket a Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal szakemberei készítették fel a vakáció alatt rájuk leselkedő közlekedési veszélyekre.
NKH a IV. Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon

NKH a IV. Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 20. 12:56
A helyes és szabályos közlekedési magatartást népszerűsítette a fóti Károlyi István Gyermekközpontban az NKH: a kétnapos fesztiválon ismét bebizonyosodott, a gyermekek nyitottak és fogékonyak a közlekedési ismeretek elsajátítására.
A nyári közlekedés veszélyei

A nyári közlekedés veszélyei

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 20. 10:24
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján megállapítható, hogy a kiemelkedően forró, száraz nyári hónapokban jelentősen megemelkedik az anyagi kárral és személyi sérüléssel járó közúti balesetek száma. Ennek oka, hogy a kedvezőbb útviszonyok miatt megnő a járművek haladási sebessége, ami arányosan növeli a baleseti kockázatokat.
Az NKH a Magyar Közlekedés konferencián

Az NKH a Magyar Közlekedés konferencián

Nemzeti Közlekedési Hatóság  
|  2016. június 17. 11:34
Csakis a partnerség, a közös munka, az elavult jogszabályok megváltoztatása révén alakulhat ki zökkenőmentes együttműködés a közlekedési hatóság és az ágazati szereplők között, hangzott el a II. Magyar Közlekedés konferencián. Győri Gyula, az NKH elnöke elmondta, az eljárások egyszerűsítésével is támogatni kívánják a piacnyitás előtt álló helyközi személyszállító vállalkozásokat.
Fő ellenség: SMS-írás a volánnál

Fő ellenség: SMS-írás a volánnál

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 14. 08:34
Egy új tanulmány szerint közlekedésbiztonsági szempontból a vezetés közbeni üzenetírás kockázatosabb, mint az izgatott lelkiállapot vagy a mentális zavartság.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság PÁV műszeres tesztekkel színesítette a Közlekedésbiztonsági sátor kínálatát

A közlekedésbiztonságot népszerűsítették a motoros fesztiválon

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 13. 13:24
Nagy érdeklődés övezte a közlekedésbiztonsági kampány aktivitásait a 17. Harley-Davidson Open Road Fesztiválon, ahol a motorosok szabálykövetését, a biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánták elősegíteni.
Tilos lesz telefonálni kihangosítóval is vezetés közben

Tilos lesz kihangosítóval telefonálni vezetés közben?

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 13. 09:35
Megállapították a szakemberek, hogy a kihangosított mobiltelefon ugyanúgy elvonhatja a sofőr figyelmét, mint a kézben tartott készülék.
Járműveket vontak ki a forgalomból a Zalában zajló nemzetközi közlekedési akcióban

Járműveket vontak ki a forgalomból a Zalában zajló nemzetközi közlekedési akcióban

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 09. 09:23
Az M7-es autópálya zalai szakaszán kedden kezdődött háromnapos nemzetközi közlekedési akció első két órájában ellenőrzött mintegy 600 jármű közül minden tizedik elmulasztotta az útdíjfizetést, három kamiont pedig műszaki hiányosságok miatt kivontak a forgalomból – összegezték első tapasztalataikat a hatóságok.
Hajózási ügyfélszolgálatok az országban, szezonális ügyfélablakok a Balatonon

Hajózási ügyfélszolgálatok az országban, szezonális ügyfélablakok a Balatonon

Hajózási Főosztály  
|  2016. június 09. 08:00
A Nemzeti Közlekedési Hatóság Útügyi, Vasúti és Hajózási Hivatala az egyablakos ügyintézés, valamint az ügyfélközpontú hajózási feladat ellátás érdekében a budapesti székhelyen kívül Komáromban, Mohácson, Tokajban, Szegeden és Siófokon Hajózási Hatósági Szolgálati és Ellenőrzési Pontokat működtet, melyekben hétfőn, szerdán és pénteken van ügyfélfogadás.
Panorámás meccsnézés

Panorámás meccsnézés

Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal  
|  2016. június 06. 10:23
Mi köti össze a futballt és a menetrend szerinti autóbuszos közlekedést? Természetesen az európai foci idei legnagyobb eseménye, az Európa-bajnokság! Arra keressük a választ, hogy a magyar szurkolóknak milyen lehetőségeik vannak, ha nem otthon, a fotelből, hanem a helyszínen akarják végigszurkolni a magyar nemzeti tizenegy mérkőzéseit.
További hírek

ÚtON mobilapplikáció

Töltse le az ÚtON mobilapplikációt!

JÁRMŰVISSZAHÍVÁS-FIGYELMEZTETŐ | SZERVÍZKERESŐ | KARBANTARTÁS-ÉRTESÍTŐ | ALKOHOLLEBONTÁSI-KALKULÁTOR

Android
Apple
 

 

 

Online adatváltozás-bejelentő

A Hatóság ügyfélfogadási időpontjait itt olvashatják:

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐK

 

 

Értesüljön elsőként friss tartalmainkról!

Hírlevél feliratozás

 

Magyary program: Szervezetfejlesztés és hatékony működési megoldások kialakítása a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 29998409 Ft.

Eseménynaptár

Közelgő események

További események

Alkohollebontási-kalkulátor

Járműfenntartók

Találatok

Térkép aktiválása

Találatok

A megadott feltételekkel sajnos nincs találat.

Együttműködő partnerek


Vissza a tetejére