Adatvédelem


Az ITM internetes oldalainak használati feltételei és az oldalak használatának szabályozása

 

A jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott és képi anyagokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A weboldal böngészése ráutaló magatartásnak minősül arra vonatkozóan, hogy a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a jelen kiszolgálón (a továbbiakban: kiszolgáló) megjelenő dokumentumok (a továbbiakban:oldalak) használatának jogát csak azzal engedélyezi, hogy a felhasználó tudomásul veszi a következőket.

 

1.  Az e kiszolgálón megtalálható oldalak kizárólag az ismeretszerzés megvalósíthatóságát szolgálják.

 

2. Az e kiszolgálón található oldalakat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

 

3. A honlap eredeti tartalma, oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, logó, grafika, egyéb dokumentum stb.), továbbá az nkh.hu Domain név szerzői jogi védelem alá tartozik – a 4. pontban foglalt kivétellel – csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel, másolható, vagy továbbítható.

Tilos jelen webhely tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, továbbá a tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. 

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély és a 4. pont szerint nem engedélyköteles felhasználás esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium írásbeli engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. 

Minden engedély nélküli felhasználás szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

 

4. Nem kell engedély

  • az idézéshez, az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó jogszabályoknak, idézés esetén – forrás megjelöléssel – kell rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára,
  • a Domain név hivatkozásához,
  • a honlapon közzétett jogszabályok felhasználásához,
  • a honlapon kifejezetten az ügyfelek általi felhasználás céljából közzétett „Letölthető nyomtatványok" felhasználáshoz.

 

5. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza,valamint elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kizárja felelősségét a honlapon hivatkozott, linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért és azok megbízhatóságáért. Az  Innovációs és Technológiai Minisztérium nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon hivatkozott, linkkel kapcsolt oldalakon megjelentetett információk, grafikák, ábrák, képek, egyéb dokumentumok, szoftver bármilyen célra való alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a "jelen állapotában", minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

 

6. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat).

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ugyanakkor felelősséget vállal a jogszabályokból eredő közzétételi kötelezettség alapján megjelentetett információknak a közzététel időpontjában fennálló helytállóságáért.