Megnyílt a Boat Show


Hajózási Szakterület   |  
2016.02.19.
Megnyílt a Boat Show
Megnyílt a Boat Show
Megnyitotta kapuit a jubileumi, 25. Boat Show. A február 18-21 között a Hungexpón megrendezett kiállítás Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője.

A Budapest Boat Show immár 25 éves történetében a vitorlás hajók és a vitorlázáshoz kapcsolódó felszerelések és szolgáltatások mindig nagy szerepet játszottak. Nincs ez másképp idén sem, az érdeklődőket hajógyártók, chartercégek, vitorlakészítők és hajófelszerelések forgalmazói várják, hogy bemutathassák a 2016. év újdonságait.

A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz) immár harmadik éve a Budapest Boat Show szakmai partnere."A Magyar Vitorlás Szövetség megjelenését a kiállításon két hívószó fejezi ki a legjobban: az olimpia és az utánpótlás-nevelés" – foglalja össze az MVSz mint kiállító ars poeticáját Holczhauser András, a vitorlázók sportszakmai szervezetének főtitkára. Az érdeklődők két színpadi beszélgetésen is találkozhatnak a négyszeres világbajnok Érdi Máriával, aki Laser Radial hajóosztályban esélyes lehet arra, hogy harmadik magyar vitorlázóként kijusson az idei nyári olimpiai játékokra.

A Magyar Vitorlás Szövetség a rendelkezésre álló kiállítóterület jelentős részét átengedte a Vitorlás Suli programban részt vevő vitorlás iskoláknak, akik így bemutatkozhatnak a nagyközönség előtt.

Forrás: www.iranytv.hu