Kapcsolat


Út- és hídügyi szakterület elérhetőségei

A fővárosi és megyei kormányhivatalok, járási hivatalok elérhetősége, hatásköre megtalálható a kormányhivatalok internetes honlapján:

 

http://www.kormanyhivatal.hu/hu

Ügyfélfogadási idő

Személyes ügyintézés csak előzetesen egyeztetett időpontokban lehetséges.​

Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.30  |  Péntek: 08.00-12.00

Az útügyi szakterület ügyfeleit kérésre, az ügyfélfogadási időben fogadja.

Előzetes, telefonon vagy elektronikus levélben történő időpont-egyeztetésre van szükség annak érdekében, hogy a szükséges tájékoztatás minél gyorsabban és részletesebben megadható legyen.

Ugrás az Online kapcsolatfelvételi űrlapra

Budapest közigazgatási területén kívül, az országos, a helyi és közforgalom elől el nem zárt magánutak tekintetében az útügyi hatósági feladatokat első fokon az illetékes Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, másodfokon a Nemzeti Közlekedési Hatóság Központ látja el.

Budapesten a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő utak, valamint a közforgalom elől el nem zárt magánutak esetében első fokon a Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége, másodfokon a Nemzeti Közlekedési Hatóság Központ jár el. Kerületi Önkormányzati tulajdonban lévő utak esetében a Fővárosi Kormányhivatal V. kerületi Hivatala az illetékes első fokú közlekedési hatóság, másodfokon a Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelősége jár el.

Fővárosi és Megyei Kormányhivatalok ismertetőjének és elérhetőségeinek megtekintése.